Adaptacije

Adaptacije i uređenje prostora

Čovjeku je za život nužan prostor izgrađen, lijepo oblikovan i uređen na onaj način koji će prostor učiniti lijepim po vlastitu ukusu. Uređenje prostora je vrlo zahtjevan i izazovan zahvat, kod kojeg se javljaju brojne nedoumice oko odabira stila, boja, materijala, kao i definiranja općeg ugođaja prostora. Osobni stil, ukus, shvaćanje ljepote su bitna obilježja. Svata osoba želi da je prostor u kome radi, boravi ili možda živi, uređen prema vlastitim mjerilima i u skladu s vlastitim mogućnostima.

Zapaženje i osjećanje detalja vrlo je važno za kvalitetno uređenje prostora, ali i za život uopće. Osobnost se uvijek prepoznavala i izražavala detaljima. Maštovitost i stručnost u izvedbi koja će stvoriti unikatan prostorni ugođaj, poželjna je i potrebna. Prostor bez duše, a dajete ju baš Vi svojim stilom života i detaljima koji ga prate, nema pravu vrijednost.

Kod poslovnih i javnih prostora, stil mora doprinijeti da se svi koji u te prostore dolaze, osjećaju ugodno. Zato je izuzetno važna kvaliteta i stručnost pri izvedbi ovog osjetljivog građevinskog zahvata.

Želite li i Vi prostor u kome živite ili radite oblikovati prema svom ukusu? Želite li promjene u svom domu, uredu? Sistemi suhe gradnje i svi ostali građevinski radovi su nastali koko biste svoj prostor mogli oblikovati prema svojoj želji, potrebi poslovne djelatnosti, prema određenom stilu... Mogućnosti su neograničene.

Naša tvrtka iz vrlo bogatog iskustva nudi oblikovanje Vašeg prostora, neovisno o namjeni, upravo prema Vašoj želji. Nakon punih 20 godina iskustva i uspješnog djelovanja u vrlo različitim sredinama,Soboslikarsko-ličilački obrt Ljevaković je usvoio i u praksi primjenjuje ove zakonitosti dugoročnog opstanka i uspjeha na tržištu.

Kod uređenja poslovnog prostora, bogatom ponudom kvalitetnih izvedbi određenih radova, omogućujemo Vam isticanje detalja koji najbolje izražavaju Vaš stil, Vašu osobnost i na taj način čine da se u tom prostoru zaista osjećate kod kuće, ali i na najbolji mogući način izraziti Vaš stil i sliku Vaše tvrtke ili djelatnosti. U uvjetima velike konkuretnosti na tržištu, vlastita prepoznatljivost je od presudnog značenja za uspjeh. Jedinstvenost Vašeg vlastitog stila je najbolja garancija uspješnog uređenja prostora i jamstvo da ćete se u njemu najugodnije osjećati, ne samo Vi nego i poslovni suradnici kao i klijenti.

Naše je iskustvo veliko: radili smo po vlastitim idejnim rješenjima i po projektima. Naš je tim trasirao put uspješne graditeljske tvrtke visokom profesionalnošću, prilagodljivošću i kreativnošću. Izveli smo bezbrojne radove širom Sjeverozapadne Hrvatske (najviše u Zagrebu) i Jadrana,od klasičnih kuća i stanova, unikatnih vila do moderno dizajniranih prostora (stambenih, poslovnih, rezidencijalnih, diplomatskih...

U ponudi naše tvrtke su I brojne mogućnosti suhe gradnje koje mogu zadovoljiti svačiji ukus:

 • pregradni zidovi
 • oblaganje zidova
 • ugradbeni ormari
 • niše
 • police
 • izrada i ugradnja kliznih stijena
 • program rastresenih stropova i mineralnih ploča (Amstrong, OWA...)
 • kompletan program za zidove i stropove
 • izrada suhih podova (estriha)
 • izrada raznih kaskada i lukova
 • montaža bordura i štukatura

Adaptacije kuća i stanova

Adaptacije kuća i stanova je složen posao i veliki izazov koji treba rezultirati kućom u kakvoj želite živjeti. Velik dio najvažnijeg vremena provodimo s obitelji i prijateljima. To vrijeme želimo provesti u ugodnom ambijentu koji je po našem ukusu i u koji su utkane naše zamisli, želje... Razočaranje koje duboko zadire u kućni budžet je nedopustivo i stoga je adaptacija kuće posao koji treba dobro isplanirati i a prostor dizajnirati, te plan brzo i učinkovito izvesti.

Adaptacije potkrovlja

Proširenje stambenog i poslovnog prostora uređenjem potkrovlja je već dugo u trendu. Prostori u potkrovlju se ističu atraktivnošću, koja, međutim, nosi i zamke kosih, razlomljenih krovova i nepravilnosti koje oni stvaraju, toplinsko - zvučnih ali i hidro izolacija... Veliku pažnju treba posvetiti rasporedu instalacija donjeg kata, kako bi mogli pronaći najbolje rješenje za raspored (soba, kuhinje, kupaone)...

Naša Vam tvrtka nudi kompletno, kvalitetno i atraktivno uređenje Vašeg potkrovlja i preporučamo aranžman ključ u ruke. Vaše ćemo potkrovlje učiniti po Vašem ukusu i stilu, a da pri tom bude maksimalno funkcionalno za onu svrhu koju ste mu namjenili (stambenu, poslovnu...) i izvedeno po svim pravilima struke.

Jedan od glavnih razloga sanacije i rekonstrukcije krova je prenamjena tavanskog prostora u stambeni ili poslovni. Rješenje podrazumijeva i izvedbu prirodnog osvjetljavanja i provjetravanja pojedinih prostorija. Naš obrt Vam nudi, nakon brojnih ugradnji krovnih rozora i stručni savjet u slučaju nedoumica. Također Vam omogućujemo onu izvedbu koja će Vas zadovoljiti i s estetskog gledišta.

Soboslikarsko-ličilački obrt Ljevaković

Nazovite nas na
Hinka Würtha 8
10 000 Zagreb

Telefon: +385 (98) 3831 032
Fax: +385 (98) 3831 032

Mobitel 1: +385 (98) 275 995
Mobitel 2: +385 (98) 438 780

Mail: bekiamg@gmail.com

Pratite nas na Facebook-u
Prije adaptacije Poslije adaptacije
Adaptacije Adaptacije
Adaptacije Adaptacije
Adaptacije Adaptacije